Наша продукція

Удобные кассеты для рассады экономят ваше время на подготовку семян к проращиванию. Заказывайте качественную продукцию в интернет-магазине «АгроМаг».

Квітучі кущі та дерева
Кущі
Листяні
Хвойні
Цибулькові
Троянди
Кімнатні рослини
Кераміка та пластмаса
Аксесуари
Квіти для терас і балконів
Топіар

Новинки продукції

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна) ...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “F...

Pinus mugo "Winter Gold"

Pinus mugo (Сосна гірська) “W...

Picea abies Nidiformis”

Picea abies (ялинка звичайна ...

Голосування

Яким рослинам Ви надаєте перевагу?







Квітучі кущі та дерева

У багатьох культурах квітуче дерево – це символ життя, безсмертя, оновлення, перемоги світла. Квітуче деревце без сумніву стане вдалим подарунком.

Читати далі


Кущі

Щорічно асортимент поповнюється новими видами екзотичних та місцевих форм. Зокрема, в останнні роки наш асортимент розсадника збагачено кущами.

Читати далі


Листяні

Асортимент листяних дерев достатньо широкий, ми допоможемо Вам підібрати необхідні рослини та надамо послуги з висаджування куплених дерев і чагарників.

Читати далі


Хвойні

Багато порід хвойних екзотів вже більше ста років вирощуються в нашій місцевості, і склався їх асортимент, рекомендований офіційно садівниками.

Читати далі


Цибулькові

Також ми пропонуємо спеціально підготовлені цибулини нарцисів, гіацинтів та тюльпана, які з нашими рекомендаціями можна виростити до будь-якого свята.

Читати далі


Троянди

Асортимент квітів оновлюється кілька разів на тиждень, тому наші квіти завжди свіжі. До того ж, ми постійно радуватимемо Вас знижками та акціями.

Читати далі


Кімнатні рослини

На відміну від зрізаних квітів кімнатні рослини своїм цвітінням та зеленню радуватимуть Вас набагато довше. Важливі лише освітлення та полив.

Читати далі


Кераміка та пластмаса

Керамічні горщики для квітів - традиційний і найпростіший спосіб створити затишок у Вашому будинку та єдину композицію в будь-якому інтер'єрі.

Читати далі


Аксесуари

До вибору аксесуарів варто підійти творчо. Вам цілком під силу створити незвичайний куточок, втіливши свої мрії про ідеальний сад.

Читати далі


Останні новини та статі

Для поклонников максимального комфорта: VIP трансфер из Киева в Каунас

Это крупный город в Литве, который является культурным, историческим и экономическим центром страны. Здесь просто невероятная концентрация достопримечательностей. VIP трансфер из Киева в…


Як вибрати ножівку?

Серед ручного пиляльного інструменту це один з найпоширеніших. Він дозволяє виконати великий перелік робіт швидко, якісно і акуратно. Звісно, якщо в вас є відповідна ножівка.…


Секрети експертної оцінки дорогоцінного каміння

Натуральні кристали дуже вибагливі та різнобарвні. Щоб їх оцінити, залучають особливих спеціалістів — гемологів. Вони проводять ретельний аналіз кожного камінчика за чіткою схемою. На…


Розсилка

Введіть сою email адресу, щоб підписатись на нашу розсилку:

Ми беремо на себе відповідальність не допустити розголошення Вашої інфо.

Популярні

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна)...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “...