Новинки продукції

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна) ...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “F...

Pinus mugo "Winter Gold"

Pinus mugo (Сосна гірська) “W...

Picea abies Nidiformis”

Picea abies (ялинка звичайна ...

Як вибрати ножівку?

Серед ручного пиляльного інструменту це один з найпоширеніших. Він дозволяє виконати великий перелік робіт швидко, якісно і акуратно. Звісно, якщо в вас є відповідна ножівка. Інтернет-магазин “Трейд Плюс” пропонує чудовий вибір якісної продукції провідних виробників світу. Тут можна купити ножівку оригінального походження за оптимальною ціною https://ua.tdp.com.ua/catalog/nozhovki. Доставка буде всією Україною.

Обираючи ножівку, потрібно врахувати декілька факторів

  • ✓ Для кожного типу матеріалу існує спеціальний тип ножівки. Наприклад, ножівки по дереву мають полотно з зубами, розташованими під кутом. Кут заточування зубів залежить від типу розпилу. Для грубого використовують ножівки з великим кутом заточування зубів, для тонкого розпилу - ножівки з малим кутом заточування зубів. Інструмент для металу має полотно з зубами, розташованими під невеликим кутом і з тоншим заточуванням.

  • ✓ Для розпилювання тонкого матеріалу можна використовувати ножівку з тонким полотном, для роботи з товстими - ножівку з більш товстим та жорстким полотном.

  • ✓ Довжина полотна ножівки визначає максимальний розмір розрізу, який можна зробити за один раз.

  • ✓ Форма та розмір зубів ножівки впливають на швидкість та якість розпилу. Для грубого розпилу використовують ножівки з великими зубами, для тонкого розпилу - з дрібними зубами.

  • ✓ Ручка ножівки повинна бути зручною і не ковзати в руці. Добре себе показали спеціальні гумоподібні покриття.

При виборі ножівки необхідно також враховувати виробника та ціну. Вироби відомих виробників, як правило, мають більш високу якість і довговічність.

  

Розсилка

Введіть сою email адресу, щоб підписатись на нашу розсилку:

Ми беремо на себе відповідальність не допустити розголошення Вашої інфо.

Популярні

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна)...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “...