Новинки продукції

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна) ...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “F...

Pinus mugo "Winter Gold"

Pinus mugo (Сосна гірська) “W...

Picea abies Nidiformis”

Picea abies (ялинка звичайна ...

Прайс

Potentilla fryticosa (Лапчатка кущова) “Golstar” низький прямий кущ 0.6-08м висотою. Квіти великі до 4-5см у діаметрі,яскраві, цвітуть з червня по жовтень. Бажано висаджувати на протязі, використовують як грунтопокривник та у рокаріях.

30

Potentilla fryticosa (Лапчатка кущова) “Red Ace” густий кущ з ніжними лежачими гілками, 0.5м висоти. Перші весняні квіти помаранчево-червоні, літом помаранчево-жовті. Період цвітіння липень-жовтень.

30

Prunus triloba (Мигдаль) яскраво квітучий кущ з прямими гілками, виростає до 2м висоти і ширини,можливий на штамбі(висота залежить від прививки) Квіти у формі маленьких троянд,рожеві,махрові. Період цвітіння квітень-травень.

150

Pyracantha (Піраканта) “Soleil dOr” широко ростучий прямий кущ,досягає до 1.5м. Листя зелені ніжною зимою, квіти білі з’являються у травні, ягоди круглі,яскраво жовті з серпня по грудень.

30-50

Salix babylonica (Верба вавилонська) “Crispa” дерево висотою до 5м.

45

Salix integra (Верба повнолиста) “Hakuro nishiki” швидкоростучий кущ, з оригінальним забарвленням і шаровидною кроною. Може досягати 3м у діаметрі. Молоде листя рожевувате, пізніше біло-зелене. Можливе обрізання. Найкраще виглядає на фоні рослин зі спокійним,темним забарвленням.

80-110

Salix caprea (Верба козяча) “Kilmarnock” декоративне деревце з невеличкою плакучою кроною. Висота залежить від рівня прививки,переважно 1.2-1.5м

80

Spiraea cinerea (Спірея сіра) “Grefsheim” кущ виростає до 2м.Листя блідо-зелені, восени жовті. Квіти сніжно-білі, зявляються у травні-квітні. Чудовий весняний акцент для кожного саду та садових композицій.

50

Spirea japonica (Спірея японська) “Albiflora” низький кущ висотою 0.5-0.8м шириною 1.6м квіти білі Період цвітіння у липень-вересень. Використовують як ґрунтопокривну рослину, низький живопліт який формують весною.

30-50

 

Spirea japonica (Спірея японська) “Goldflame” невеликий,густий,кулястий кущ, до 0.8м висоти. Молоде листя мідно-помаранчеве, пізніше зелено-жовте. Квіти лілейно-рожеві. Період цвітіння липень-вересень.Найбільш підходить для рокаріїв та колористичних композицій.

30-50

Spirea japonica (Спірея японська) “Walbuma” низький кущ висотою 0.5м, шириною 1м. Молоде листя помаранчеве, пізніше жовте. Квіти темно-рожеві. Період цвітіння червень-липень. Використовують як грунтопокривник і як елемент колористичних композицій.

30-50

Ulmus minor (Вяз малий) “Jacqueline Hiller” широкий кущ,росте повільно. 25 річні екземпляри мають до 3м висоти і 5м ширини.

40-60

Weigela (Вейгела) “Briston Ruby” кущ до 2.5м. Листя світло-зелені. Квіти-дзвіночки, червоно-смарагдові ззовні, лілейно-рожеві всередині. Період цвітіння травень-червень

30-50

Weigela (Вейгела) “Eva Rathke” кущ до 2м. Листя світло-зелені. Квіти кроваво-червоні ззовні, більш світліші всередині. Період цвітіння червень-липень.Рекомендовано для поодиноких та групових посадок.

30-50

Weigela florida (Вейгела квітуча) “Nana Purpurea” низький кущ до 1м висоти. Листя коричнево-червоні, квіти-дзвіночки,темно-рожеві ззовні, всередині більш світліші із жовтою плямою. Період цвітіння червень-липень.Рекомендовано для поодиноких посадок,в групах,контрастних і колористичних композицій.

30-50

Weigela florida (Вейгела квітуча) “Weriegata” кущ до 2.5м висоти листя сіро-зелені з вузькою жовто-білою смужкою. Квіти-дзвіночки, біло-рожеві. Період цвітіння травень-червень. Рекомендовано для посадки у групах,поодиноко також для контрастних і кольорових композицій.

30-50

 

buy сialis online

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Розсилка

Введіть сою email адресу, щоб підписатись на нашу розсилку:

Ми беремо на себе відповідальність не допустити розголошення Вашої інфо.

Популярні

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна)...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “...