Новинки продукції

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна) ...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “F...

Pinus mugo "Winter Gold"

Pinus mugo (Сосна гірська) “W...

Picea abies Nidiformis”

Picea abies (ялинка звичайна ...

Прайс

Buxus microphylla (Самшит дрібно листковий) “Faulkner” вічнозелений повільно ростучий кущ висотою 1-1.2м. Рекомендовано для низьких живоплотів,бордюрів,невеликих стрижених форм.

20-30-40-90

Chaenomeles japonica (Хеномелес японський або Айва японська) низький колючий кущ до 1м висоти, квіти великі, цегляно-червоні. Період цвітіння квітень-травень. Плоди жовті, з ароматом зелених яблук,їстівні. Ідеальний для поодиноких,групових і бордюр них посадок.

30

Corylus avellana (Ліщина звичайна) “Contorta” великий густий кущ,парасолькової форми, досягає 3м висоти. Декоративні суцвіття(сережки) розпускаються березень-квітень. Плоди лісові горіхи , багато численні. Рекомендовано поодиноко висадженими на видному місці.

150

Corylus maxima (Ліщина велика) “Purpurea” високий прямо ростучий кущ до 5м висоти,листя круглі, темно-червоні, покриті мілкими шовковими ворсинками. Суцвіття-жовті сережки, з’являються до появи листя березень-квітень. Рекомендовано поодиноко і в групах або у кольорових композиціях.

50-100-250

Cotinus coggygria (Скумпія) “Purpureus” повільно ростучий кущ, висота і ширина 3-4м. Квіти жовтуваті в довгих мітлах, з’являються червень-липень. Плоди пурпурні,пухнасті,декоративні. Використовується як солітер у парках і садах.

50

Cotoneaster Cochleatus (Кизильник спіральний) “Schneider” вічнозелений подушко видний кущ,досягає висоти 0.3-0.5м. Квіти білі з’являються у травні,плоди круглі, червоні.

35

Cotoneaster Dammeri (Кизильник Даммера) “Major” кущ з гілками лежачими на землі, з часом вкоріняються. Досягають висоти 10-15 см. Квіти білі, травень-червень. Ягоди світло-червоні,багато численні. Ідеальна ґрунтопокривна рослина яка утворює вічнозелені коври.

35

Сotoneaster Salicifolius (Кизильник верболистий) “Parkteppich” швидкоростучий, вічнозелений кущ зі стелячими на землі гілками. Досягає 0.5м висоти і 1м ширини. Квіти білі у червні. Плоди багато численні червоні. Ідеальна ґрунтопокривна рослина.

35

 

Deutzia Scarba (Дейція) “Plena” великий прямо ростучий кущ, до 3м висоти, квіти білі, зібрані у суцвіття, травень-червень. Рекомендовано у парках та житлових районах.

30-45

Euonymus fortunei (Бересклет Форчуна) “Emerald Gaiety” вічнозелений повзучий кущ на відкритих ділянках досягає 0.25м висоти. Створює густі килими,плететься на дерева,стіни,каміння висотою до 2м.

30

Euonymus fortunei (Бересклет Форчуна) “Interbolwi” низький лежачий вічнозелений кущ, створює килим до 0.3 м висоти,може рости під кронами великих дерев. Рекомендований для контейнерів і як ґрунтопокривний

30

Euonymus fortunei (Бересклет Форчуна) “Sunspot” низький лежачий кущ, створює килими висотою 0.2-0.3м. Листя вічнозелене з жовтою смужкою може рости під кронами великих дерев. Рекомендований для контейнерів і як ґрунтопокривний

30

Forsythia intermedia (Форзиція середня) “Goldzauber” кущ до 3м висоти,листя темно-зелені,квіти великі,насиченого золотисто-жовтого кольору, квітень-травень. Використовується для живоплотів у парках і великих садах,групами та поодиноко.

40

Forsythia (Форзиція гібридна) “Maluch” повільно ростучий компактний кущ,досягає 1м висоти. Квітне рано і дуже сильно у квітні.

40

Hydrangea arborescens (Гортензія деревовидна) “Anabelle” декоративний квітучий кущ, досягає 1-1.5м висоти. Квіти кремово-білі, зібрані у великі суцвіття,липень-серпень.

45-75

Hydrangea macrophylla (Гортензія крупно цвітна) “Bouquet Rose” низькорослий кущ з декоративними квітами, досягає 1-1.5м висоти. Суцвіття кулясті,асиметричні 10-20см у діаметрі,рожевого і голубого кольору. Період цвітіння липень-вересень.

45-75

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Розсилка

Введіть сою email адресу, щоб підписатись на нашу розсилку:

Ми беремо на себе відповідальність не допустити розголошення Вашої інфо.

Популярні

Thuja occidentalis “Smaragd”

Thuja occidentalis (Туя західна)...

Taxus baccata "Robusta"

Taxus baccata (Тис ягідний) “...